Dnešní generace seniorů a jejich vztah k moderním informačním technologiím v ČR - Gullová, Soňa
Vzťah seniorov k moderným IKT sa začína meniť; počítačová gramotnosť sa zvyšuje a hranica medzi staršou a mladšou generáciou sa zmenšuje. Skúmanie súčasného stavu vo využívaní nových informačných technológií. Pripravenosť českých seniorov kriticky vyhodnocovať relevantnosť informácií a pracovať s kontextom. Ich správanie na internete. Vplyv koronavírusu na ich pôsobenie na internete.