Specifika nároků práce recruitera dle velikosti organizace v mezinárodním kontextu - Farkačová, Lenka
Problematika požiadaviek na recruitera a vytváranie kontextu pre sledovanú pracovnú pozíciu. Vymedzenie obecného profilu pozície recruiter. Určenie významu role recruitera v súčasnom svete. Kľúčové zistenia.