<The> Importance of Organizational Culture in the Digital Age - Petrová, Kateřina
Teoretický výskum významu organizačnej kultúry pre digitalizáciu, digitálnu transformáciu a priemysel 4.0. Literatúra a teoretické základy o daných pojmoch. Skúmanie vzájomných vzťahov.