Zvýšila pandémia ochorenia COVID-19 tlak na zodpovednosť jednotlivca a spoločnosti za nakladanie s odpadmi? - Maslen, Michal
Úvaha a poznámky k spoločenskej, právnej a ekonomickej zodpovednosti jednotlivca, štátu a spoločnosti za nakladanie s odpadmi vzniknutými z používania osobných ochranných pomôcok slúžiacich na zabránenie, resp. spomalenie šírenia nákazy ochorenia COVID-19.