Environmentálne aspekty a vplyvy spojené s výrobou kritických kovov využívaných v elektromobiloch - Laubertová, Martina
Možné environmentálne aspekty a vplyvy, ktoré vznikajú pri ťažbe nerastných surovín a následnej výrobe akumulátorových kovov. Ako príklad uvedená výroba primárneho lítia a environmentálna záťaž, ktorá zostala po výrobe niklu a kobaltu na Slovensku.