Analýza výskytu neetických praktík v slovenskom podnikateľskom prostredí pomocou faktorovej analýzy - Stankovičová, Iveta
Neetické praktiky sú bežným javom v postsocialistických krajinách. Výskyt rôznych neetických praktík v slovenskom podnikateľskom prostredí a rozdiely vo výskyte týchto praktík voči piatim zúčastneným stranám (stakeholderom), t.j. obchodným partnerom, konkurentom, zákazníkom, zamestnancom a štátu/spoločnosti.