Třicet let práce se nám loni zúročilo - Toman, Pavel
Česká pobočka DB Schenker si pripomína jubilejných 30 rokov na českom trhu. Jej riaditeľ Tomáš Holomoucký sa obzerá späť do minulosti, hovorí aj o súčasnej situácii spojenej s dopadmi ochorenia covid-19 a brexitom, a ponúka pohľad na ďalší vývoj spojený s digitalizáciou, automatizáciou a robotizáciou.