Účtovanie refundácií nákladov v obci, rozpočtovej organizácii a príspevkovej organizácii - Urbanová, Terézia
Článok sa venuje účtovaniu refundácie nákladov podľa opatrenia Ministerstva financií SR z 8.augusta 2007 č. MF/16786/2007-31, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky v znp.