Procesné a organizačné súvislosti zmeny názvu obce a jej časti - Lukáš, Tomaš
Procesné a organizačné otázky obecného názvoslovia. Komplexný deskriptívny pohľad na danú problematiku. Právnoteoretické a právno-aplikačne problémové aspekty platnej právnej úpravy. Komparatívny pohľad na mechanizmus zmeny názvu obce a jej časti.