Problém nástupnictví v rodinných firmách - Novák, Tomáš
Výsledky získané pri skúmaní problémov súviciacich s predaním riadenia a vlastníctva rodinnej firmy medzigeneračne z otca na syna. Proces predania či predaja rodinnej firmy nastupujúcej generácii so zameraním sa na zložky strategického plánu nástupníctva.