Česká právní úprava cestovního ruchu a pandemie koronaviru - Petráš, René
Právná úprava cestovného ruchu ako veľmi komplikovaná, ktorá naviac v súčasnosti prechádza zásadnou transformáciou. Táto otázka zasahuje najmä do obchodného, občianskeho a správneho práva, pričom je výrazne ovplyvnená európskym právom, teda predpismi Európskej únie. Rôzne prvky právnej úpravy cestovného ruchu a dopady pandémie koronavírusu v Českej republike.