Práca z domácnosti zamestnanca (home office) - Konečná Veverková, Ingrid
Podmienky vykonávania práce z domácnosti, domáckej práce a telepráce. Práva a povinnosti zamestnanca a zamestnávateľa pri vykonávaní práce z domácnosti. Praktické príklady v tejto súvislosti.