Reklamné stavby po novele stavebného zákona - Spišiaková, Helena
Zmeny v súvislosti s povoľovaním a odstraňovaním reklamných stavieb, ktoré vyplynuli z aktuálnej novely stavebného zákona, ktorá nadobudla účinnosť dňa 1. mája 2021.