Delimitačné protokoly z roku 1991 - Tekeli, Jozef
Zrozumiteľné vysvetlenie povahy a účinkov tzv. delimitačných protokolov. Objasnenie, či je delimitačný protokol dokladom, ktorý by bol spôsobilou verejnou listinou pre vykonanie zmeny údajov v katastri nehnuteľností, t. j., či na základe predloženého protokolu môže dôjsť k zápisu vlastníckeho práva k parcelám bez založenia listu vlastníctva v prospech obce.