Návrh zákona o transpozici Směrnice ECN+ - Petr, Michal
Smernica ECN+ mala zásadným spôsobom posilniť postavenie národných súťažných úradov, rozšíriť ich právomoc a zvýšiť nezávislosť. Autor podrobne analyzuje návrh zákona, ktorý má túto smernicu transponovať a dochádza k záveru, že potenciál pozitívnych zmien v českom súťažnom práve zostáva nenaplnený.