Criminal Enforcement soutěžního práva v České republice - Zorková, Eva
Stručné objasnenie právnej úpravy trestnoprávneho vymáhania súťažného práva v ČR. Analýza problémov spojených so zavedením trestného činu „kartelu“ do Trestného zákonníka. Základné vyhodnotenie efektivity vymáhania v českom súdnictve.