Dodatočné daňové priznanie k dani z motorových vozidiel - Fülöpová, Jana
Ak daňovník po lehote na podanie daňového priznania zistí pochybenia v podanom daňovom priznaní k dani z motorových vozidiel, dôsledkom ktorých by bola ovplyvnená suma výslednej dane, bude postupovať podľa zákona č.563/2009 Z.z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (daňový poriadok), nakoľko na správu dane sa vzťahuje podľa §13 zákona o dani z motorových vozidiel-druhej vety, práve tento osobitný predpis.