Sustainable Development of Corporate Reputation – Reputation Analysis of the Selected Brands Owned by the Family Businesses - Pollák, František, 1985-
Problematika trvalo udržateľného rozvoja reputácie spoločnosti so zameraním na otázku tradičných a inovatívnych prístupov k riadeniu reputácie vybraných globálnych značiek vo vlastníctve rodinných firiem. Dostupné spôsoby a metódy merania fenoménu reputácie, najmä online reputácie, ako modernej výzvy zodpovedného a udržateľného rozvoja vnímaného obrazu subjektov a ich „krehkého“ nehmotného majetku. Analýza vybraných európskych a amerických značiek štandardizovanou viacfaktorovou analýzou reputácie TOR vo virtuálnom prostredí internetu, s normalizovaním online hodnotenia a následným porovnaním s offline hodnoteniami. Vzťahy medzi faktormi a skutočnosti ovplyvňujúce online povesť subjektov v hyperkonkurenčnom trhovom prostredí.