Kontrola zamestnanca počas PN - Mičudová, Tatiana
Základné povinnosti zamestnanca podľa zákona č. 311/2001 Z. z. (Zákonníka práce) v znení neskorších predpisov – povinnosť dodržiavať liečebný režim určený ošetrujúcim lekárom v období, v ktorom má podľa osobitného predpisu nárok na náhradu príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti. Kontrola zamestnanca v jeho domácnosti. Porušenie pracovnej disciplíny podľa Zákonníka práce. Strata nároku na nemocenské dávky.