Monitorovanie služobného vozidla a GDPR - Mesarčík, Matúš
Spracúvanie osobných údajov týkajúcich sa jednotlivých jázd pri aktivitách vlastného vozového parku prevádzkovaného zamestnávateľom – služobné cesty alebo iné činnosti súvisiace s pracovnou náplňou, pri ktorých vozidlá využívajú poverení zamestnanci zamestnávateľa. Právny režim spracúvania osobných údajov v súvislosti s prevádzkou a monitorovaním služobného vozidla v kontexte právnej ochrany osobných údajov v Európskej únii. Účely pri monitorovaní vozidla zamestnávateľom. Oprávnený záujem na účely týkajúce sa monitorovania vozidla. Praktické rady pri monitorovaní vozidla, aj na základe právnych rozhodnutí z ostatných členských štátov EÚ.