Odborná prax študentov – podmienky zamestnávania študentov - Lukajka, Jozef
Výhody a nevýhody plynúce zo zamestnávania študentov na základe dohody o brigádnickej práci študentov. Platnosť a zákonnosť bezplatnej stáže študentov. Právna úprava vymedzená Zákonníkom práce, podstatné náležitosti dohody, doba trvania dohody a jej skončenie, pracovný čas študenta, štatút žiaka strednej školy alebo študenta vysokoškolského štúdia, mzda a odvody.