Živnosť popri materstve - Danajovičová, Katarína
Živnosť (v zmysle akéhokoľvek oprávnenia na vykonávanie samostatnej zárobkovej činnosti) v období tehotenstva a materstva ženy. Otázka povinnosti ukončenia alebo pozastavenia živnosti. Odvodové povinnosti a základné podmienky na dávky v súvislosti s podnikateľskou činnosťou, tehotenstvom a materstvom. Tehotenské a materské podľa zákona o sociálnom poistení. Rodičovský príspevok podľa zákona o rodičovskom príspevku.