Doktorandi, doktorandské štúdium a zárobková činnosť - Hamuľák, Mikuláš
Doktorandské štúdium podľa zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách. Doktorandi a doktorandské štipendium. Zdravotné a sociálne poistenie doktoranda. Doktorandi a iná zárobková činnosť. Doktorand v súvislosti so živnosťou či zmluvou o dielo.