Informácia o pripravovanom legislatívnom návrhu zákona č.431/2002 Z.z. o účtovníctve v znp. s navrhovanou účinnosťou od 1. januára 2022 - Jurčíková, Božena
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopľňa zákon č.431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov predkladá Ministerstvo financií na základe Plánu legislatívnych úloh vlády SR na rok 2021. Účinnosť navrhovanej novely zákona o účtovníctve sa navrhuje od 1.1.2022.