Zkušenosti se soukromým prosazováním soutěžního práva v České republice - Petr, Michal
Systematická analýza a výskum súkromného presadzovania súťažného práva v ČR. Kľúčové závery, ku ktorým dospeli súdy v danej oblasti, najmä v oblasti hmotného a procesného práva.