Rozšířená kvantitativní analýza rozhodování českého soutěžního úřadu - Petr, Michal
Opis dlhodobého výskumu, zameraného na kvantitatívnu analýzu rozhodovania Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a jeho súdneho preskúmania. Aktualizácia predchádzajúcich výskumov a zameranie sa na nové otázky, najmä na druhostupňové rozhodovanie.