Prodej automobilů v novější soutěžní judikatuře Soudního dvora EU - Šmejkal, Václav
Skúmanie novej súťažnej judikatúry EÚ, medzi automobilkami a ich distribútormi, a to tak, aby v jej analýze našli praktici podstatnú a stále platnú informáciu o tom, kde sa nachádzajú hranice medzi zakázaným právom a dovoleným konaním v hospodárskej súťaži.