Some Unclear Issues of the Application of EU State Aid Rules to (Indirect) Taxes - Hlista, Jakub
Vybrané sporné otázky súvisiace s uplatňovaním pravidiel EÚ o verejnej podpore hlavne v oblasti nepriamych daní a dane z obratu.