Soutěžní compliance a nový mezinárodní standard ISO 37301:2021 - Koukal, Pavel
Štandardizácia a certifikácia súťažnej compliance. Predchádzajúce snahy o štandardizáciu. ISO 37301:2021 a jeho význam pre ČR a SR.