Legislativní návrhy aktu o digitálních trzích a aktu o digitálních službách - společná historie, rozdílné dopady - Musil, Aleš
Pohľad autora na históriu vzniku legislatívnych návrhov "Aktu o digitálních trzích" a " Aktu o digitálních službách". Analýza možných dopadov na digitálneho spotrebiteľa.