Consumer's Justification Towards (Un) Sustainable Consumption Exploring Attitudes Among Urmia Citizens, Iran - Karimzadeh, Sara
Táto štúdia tvrdí, že konzumné vzory jednotlivcov by sa mali považovať za dôsledky produkcie a reprodukcie prostredia verejného priestoru, ktoré sú ovplyvnené dominantnými sociálnymi, politickými a kultúrnymi štruktúrami.