Foreign Direct Investments and Labour Force Indicators in Transition Economies Linear Mixed-Effects Models Impact Analysis
Hlavným cieľom tohto príspevku je analyzovať vplyv priamych zahraničných investícií na pracovnú silu v transformujúcich sa ekonomikách prostredníctvom monitorovania a kvantifikácie vybraných ukazovateľov trhu práce.