Operative Production Controlling as Entrance into Controlling 4.0 - Pfeifer, Marcel Rolf
Potenciály a výhody, ktoré controlling poskytuje spoločnostiam v prechodnom období smerom k priemyslu 4.0. Operatívne riadenie výroby poskytuje údaje, ktoré budú v budúcnosti použité na aplikáciu konceptu inteligentných tovární. Návrh riadiacej architektúry založenej na počítačom podporovanej štandardizácii.