Inovačné stratégie a konkurencieschopnosť automobilového priemyslu - Siekel, Štefan
Analýza inovačnej stratégie v automobilovom priemysle, ktorou manažment podnikov aktívne reaguje na očakávaný vývoj vo svojom okolí a vznikajúce udalosti. Prepojenosť inovácií s konkurencieschopnosťou. Hodnotenie súčasnej situácie v špecifických podmienkach automobilového priemyslu z hľadiska aktuálnej inovačnej stratégie na Slovensku.