Globalizačný proces a životné prostredie - Romančíková, Eva
Vplyvy globalizácie na životné prostredie a tiež nástroje na kompenzáciu jej negatívneho vplyvu na zameranie sa na používanie ekonomických nástrojov a environmentálneho zdaňovania, a to aj vo vzťahu k medzinárodnej konkurencieschopnosti. Environmentálna politika a globalizačný proces.