Úlohy inštitúcií verejného sektora v podpore malých a stredných podnikov - Križo, Pavol
Analýza existujúceho inštitucionálneho systému podpory malých a stredných podnikov MSP s dôrazom na návrh opatrení na zvýšenie jej efektívnosti. Ekonomický význam MSP. Výhody a nevýhody zamestnávania cudzincov z tretích krajín v porovnaní s krajinami V4. Inštitucionálna podpora MSP. Opatrenia na zvýšenie efektívnosti podpory MSP. Legislatívne opatrenia efektívnej podpory MSP. Inštitucionálne opatrenia efektívnej podpory MSP.