Využívanie nerastných zdrojov v rámci podnikania na Slovensku - Nováček, Peter
Pôsobenie vybraných hospodárskych subjektov, ktoré využívajú slovenské prírodné zdroje v rámci podnikania a ich prínos pre regionálny rozvoj. Súčasné vzťahy, súvislosti a trendy súvisiace s využívaním nerastných surovín v podnikaní na Slovensku. Pojem nerastné bohatstvo, resp. prírodné zdroje. Povinnosť efektívneho využívania nerastných surovín. Vplyv priemyslu 4.0 na ťažbu nerastných surovín.