Comparison of On-site Testing with Online Testing during the COVID-19 Pandemic - Stradiotová, Eva, 1963-
Porovnanie hodnotenia jazykových znalostí študentov v dvoch prostrediach, osobne na mieste a online. Vplyv prostredia, v ktorom skúšanie prebieha na výsledky testov a v ktorom prostredí študenti dosiahli lepšie výsledky. Skúšanie s použitím vytlačených testov prebiehalo v akademických rokoch 2018/2019 a 2019/2020, online testovanie prebiehalo na platforme Moodle v akademických rokoch 2019/2020 a 2020/2021, počas prvej a druhej vlny pandémie ochorenia COVID‑19, spôsobeného novým koronavírusom na Slovensku na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Porovnanie výsledkov skúšania metódou kvantitatívnej analýzy a popisnej štatistiky, s koreláciami medzi výsledkami. Výsledky ukazujúce, že študenti dosahujú lepšie výsledky pri skúšaní na mieste než pri skúšaní online.