International Risks As Part of Non-life Risks and Commercial Insurance Companies before the Pandemic COVID-19 on the Slovak Republic - Drugdová, Barbora
Príspevok sa zaoberá medzinárodnými rizikami v rámci neživotného poistenia a komerčných poisťovní pred pandémiou COVID -19 na Slovensku. Klasifikácia medzinárodných rizík, ich popis a príklady.