Smart technológie zaisťujú udržateľnú prevádzku logistických budov - Szmrecsányi, Tomáš
Vysoké nároky na efektívnosť činností kladené na firmy v dnešnej dobe. Inteligentné riešenia v priemyselných a logistických parkoch v možnosti spracovania dát v reálnom čase, výsledky ktorých sú podkladmi pre rozhodovanie o zmene nastavenia parametrov prevádzky budov a areálov. Smart riešenia v priemyselných či logistických budovách, aj z pohľadu praxe logistických spoločností. Oblasť udržateľnosti a ekológie ako dôležitá súčasť strategického plánovania aktivít vo firme.