Covid-19 a turizmus na Slovensku v roku 2020 - Harman, Jakub, 1996-
Cestovný ruch ako ľahko ovplyvniteľné odvetvie globálnou krízou. Vplyv pandémie COVID-19 na príjazd turistov do ubytovacích zariadení na Slovensku s reštriktívnymi opatreniami zavedené vládou v roku 2020. Ako a prečo pandemická situácia spôsobila rýchly pokles počtu turistov a analýza okolností a otázky vyvolané pandémiou. Význam domáceho cestovného ruchu na vývoji celkového cestovného ruchu v ubytovacích zariadeniach v rokoch 2017-2020. Odporúčania pre zotavanie sa z krízy.