Aktuálne na tému priemyselné vlastníctvo a kauzálna príslušnosť v civilnom a správnom súdnictve - Mikuličová, Jitka
Systém práv priemyselného vlastníctva, kompetencie Úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky a kauzálna príslušnosť v sporoch z priemyselného vlastníctva a v konaniach o správnych žalobách v oblasti priemyselného vlastníctva, a to aj s ohľadom na návrh reformy súdnej mapy SR.