Ochrana duševného vlastníctva v kolaboratívnom hospodárstve - Rózenfeldová, Laura
Posúdenie osobitostí spojených s ochranou práv duševného vlastníctva v kontexte kolaboratívneho hospodárstva, a to primárne z pohľadu ochrany predmetov duševného vlastníctva vo vlastníctve kolaboratívnych platforiem a sekundárne vo vzťahu k predmetom duševného vlastníctva vytváraným a na platformách zverejňovaným zo strany jednotlivých používateľov týchto platforiem. Použitá aplikovateľná právna úprava a príslušná judikatúra na úrovni vnútroštátnej, európskej a medzinárodnej.