Modelovanie prognózovania a zavádzania inovácií v prostredí malých a stredných podnikov na Slovensku - Šoltésová, Klaudia, 1995-
Zameranie na poukázanie celkovej významnosti v plánovaní inovácií v podnikateľskom prostredí malých a stredných podnikov na Slovensku v období rokov 2004 až 2018. Prognóza vývoja priemyselných podnikov a podnikov služieb, zapojených do inovačnej aktivity až do roku 2022.