Intencia uskutočniť dovolenkový pobyt v čase pandémie - teoretická štúdia - Nakatova, D.
Teoretická analýza a definícia pojmu intencia cestovať a systematizácia poznatkov v aktuálnych vedeckých prácach, týkajúcich sa intencie cestovať na dovolenkový pobyt v čase pandémie. Zhrnuté faktory a premenné, ktoré majú vzťah k rozhodovaniu a intencii cestovať. Vplyv vnímaného rizika na intenciu cestovať do zahraničia v čase pandémie. Na intenciu uskutočniť dovolenkový pobyt má vplyv geografický aspekt pobytu, časový aspekt jeho realizácie, hygienické opatrenia a zdravotná starostlivosť v mieste pobytu.