How is the Home Office By Sales and Marketing Employees During and After the Corona Crisis? - Diedrich, Marcus
Zamestnávatelia musia ponúkať home-office kdekoľvek je to možné. Zabezpečuje to nariadenie Corona o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, ktoré v Nemecku nadobudlo účinnosť 27. januára. Vyhláška obsahuje aj ochranné opatrenia pre tých zamestnancov, ktorých prítomnosť v spoločnosti je zásadná. Zamestnávatelia musia prijať vhodné opatrenia na zaistenie rovnocennej ochrany pre nich a pre zamestnancov, ktorí nemôžu pracovať z domu. Zamestnávatelia sú povinní ponúkať home-office, pokiaľ neexistujú závažné prevádzkové dôvody, ktoré by svedčili o opaku. Skúmanie, ako zamestnanci marketingu a predaja hodnotia snahu svojich spoločností ponúkať domáce kancelárie v súčasnosti i v budúcnosti.