Príjmy oslobodené od dane z príjmov FO - Jarinkovičová, Valéria
Daňový aspekt zmien na príspevky poskytované v rámci aktívnej politiky trhu práce podľa § 54 ods. 1 písm. e) zákona č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení n.p.. Prehľad príjmov oslobodených od dane. Príjmy z predaja nehnuteľností a hnuteľných vecí, predaja cenných papierov, iného majetku, členských práv a povinností v bytovom družstve. Príjmy týkajúce sa sociálnej sféry. Plnenia poskytované zo štátneho rozpočtu, rozpočtov obcí a štátnych fondov, ktoré sú od dane oslobodené.