Odpočet daňovej straty právnickej osoby v roku 2021 - Bielená, Jana
Odpočet daňovej straty ako legálny nástroj znižovania základu dane a tým aj povinnosti daňovníka. Definícia pojmu daňová strata. Príklady z praxe odpočtu daňovej straty právnickej osoby.