Výhody mikrodaňovníka v roku 2021 - Bielená, Jana
Definícia a výhody mikrodaňovníka. Podmienky pre získanie postavenia mikrodaňovníka. Odpočet daňovej straty. Príklady z praxe o výhodách mikrodaňovníka v roku 2021.