Zamestnávanie občanov a účtovanie miezd - Bonek, Martin
Zákonník práce a zamestnávanie fyzických osôb právnickými alebo fyzickými osobami ako zamestnávateľmi. Definícia pojmov zamestnávateľ a závislá práca. Pracovnoprávne vzťahy a ich vznik. Pracovný čas, účtovanie miezd a účtovanie sociálneho fondu a dotácií. Dotácia formou refundácie výdavkov. Elektronické stravovacie karty a rekreačné poukazy.